MITÄ? Kuntalaisbailut

MISSÄ? Parkilla

MILLOIN? Lauantaina 20.4. klo 19

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

PUKUKOODI? Haalarit!

MITÄ MUKAAN? TuKY-pullo / oma muki

Arvon kuntalaiset,

Kuntalaisbailut ovat yksi Turun KY:n perinteikkäimmistä juhlista. Näissä Parkilla järjestettävissä bailuissa pääset korostamaan kuntalaisuuttasi sekä nauttimaan TuKY-hengestä sen koko lämmössä!

Jokainen Turun KY:n jäsen ja alumni on tervetullut ylioppilaskuntahengen siivittämänä juhlimaan Parkille lauantaina 20.4. Bailut ovat Turun KY:n jäsenille täysin ilmaiset, varauduthan siis todistamaan jäsenyytesi TuKY-tarralla!

Näissä Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan kunniaksi järjestettävissä juhlissa juotavaa tarjoillaan Turun KY:n puolesta. Pyydämmekin teitä ottamaan mukaan TuKY-pullon tai oman mukin! Janoisimmille suosittelemme myös omien juomien mukaan ottamista.

Huhu kertoo, että näissä perinteikkäissä juhlissa Parkin katon alle kerääntyy edustusta lukuisilta Turun kauppakorkeakoulun vuosikursseilta ja jopa valmistumisen hämärän verhon takaa. Muualla et näin laajaa vuosikurssien kirjoa pääse kohtaamaan!

Klo 21:00 suoritetaan perinteinen vierailu ylioppilaskunnan haudalla, jossa vanhin paikalla oleva puheenjohtaja pitää puheen ylioppilaskunnan muistolle. Tämän jälkeen kuntalaiset lahjoittavat juomistaan yo-kunnan muistolle pienen huikan ja nostavat haalarinsa ylös.
HUOM! Haalarit pidetään lanteilla tähän asti!

Jokaisella bailuihin osallistuvalla on mahdollisuus haastaa Turun KY:n hallitus täysin vapaavalintaiseen lajiin, joten käytä mielikuvitustasi ja ota ilo irti vapun hulinoista tarttumalla tähän mahdollisuuteen.

Facebook

Opiskelijayhteisön vuoden rakkain ja raskain koettelemus on taas lähtöruudussa. Ja kuten JVG:n hittibiisi toteaakin, takapenkillä jatkuu ikuinen vappu!

Epäiletkö kuitenkin legendaaristen Kuntalaisbailujen verottavan kisakuntoa niin, että ikuinen vappusi uhkaa kuihtua kasaan kun viimevuotinen heliumpallo? Kiristääkö serpentiini jo kaulasi ympärillä? Ethän vain lähtenyt valloittamaan tarunhohtoista työväenjuhlaa tyhjin vatsoin? Vai kyllästyttääkö koko periodin mutustettu makaroni?

Vaihda pahoinvointisi hyvinvointiin ja tule virittämään itsesi huippukuntoon seuraavien viikkojen koettelemuksia vastaan EVAn Food Carnival brunssilla! Karnevaalitunnelma, notkuvat pöydät sekä makunystyröitä hivelevät herkkuruoat saavat synkimmänkin sambaajan takaisin juhlakauden rytmiin. Näiden Parkinkadun karnevaalien jälkeen et takuulla joudu turvautumaan Akateemisen Hesen palveluihin!

Facebook

MITÄ? Food Carnival

MISSÄ? Parkilla

MILLOIN? Sunnuntai 21.4. klo 12 alkaen

MITÄ MAKSAA? Vaivaiset 4€

MITÄ? Kauppatieteellinen kunnari -pesisturnaus

MISSÄ? Kupittaan pesiskentät

MILLOIN? 22.4. klo 11-16

MITÄ MAKSAA? Ilmainen!

Pelistrategiat on hiottu huippuunsa ja varusteet valikoitu huolella. Vuosia kestäneet tekniikkaharjoitukset saavat vihdoin arvoisensa päätöksen. On tullut aika selvittää, kuka on todellinen mestari, kun kylterit poimivat mailat käsiinsä. Virheisiin ei ole varaa.

Valmistaudu vapun sykettä nostattavimpaan tapahtumaan! Kauppatieteellinen kunnari takaa sinulle ja toverillesi jopa Parkkihikeä jäljittelevän hien pintaan Kupittaan urheilukentällä, jossa mittaa toisistaan ottavat MK ja TuKY.

Ilmoittautuminen tapahtuu 1-5 hengen ryhmissä, joista kokoamme kolme kymmenen hengen joukkuetta koulua kohden. Jos haluat hien pintaan pelkästä katsomisesta, suosittelemme saapumaan paikalle viimeistään kello 14, jolloin starttaa MK-TuKY näytösottelu. Näytösottelun lisäksi pelattavan turnauksen ensimmäiset pelit starttaavat kello 11 ja finaali pelataan kello 15.

Facebook

Juomat kantoon ja turvavyöt kiinni, sillä bussikännit tekevät paluun!

Tänäkin vuonna pääsemme nauttimaan näistä railakkaista kimppakyydeistä jopa viiteen Turun seudun hienostuneimpaan kuppilaan ja kapakkaan. Tiketti tälle reissulle kustantaa vaivaiset 13e, ja sillä saa huikeat 6 tuntia busseilua välietappeineen! Bussit starttaavat kauppikselta klo 17 ja matkamme tulee päätökseen klo 23. Jatkot juhlistamme Saaristobaarissa, jonne pääsee haalareissa ilmaiseksi sisään.

Näissä busseissa saa sisälläkin hyvällä omallatunnolla juoda, mutta riittävästä nesteytyksestä tulee jokaisen huolehtia itse, eli OPM. Muistattehan kuitenkin, että omia juomia ei saa tuoda pubeihin sisälle.

Jos matka on pidempi kuin taksi, otetaan bussi.

Facebook

MITÄ? Bussikännit

MISSÄ? Busseissa ja kuppiloissa. Lähtö TSE:n edestä.

MILLOIN? 23.4.

MITÄ MAKSAA? 13e

MITÄ? TRILOGIA osa 3: Amazing Race Turku

MISSÄ? Rastikierros Turussa, lähdöt Puolalanpuistosta

MILLOIN? 24.4. klo 15.30 ja 16:30 (rastit alkavat klo 16 ja 17)

MITÄ MAKSAA? 16€/pari

JATKOT? Naima, jatkolippu 3€ ovelta, kisaajille sisältyy lipun hintaan!

TRILOGIA-bilesarja osa 3: AMAZING RACE TURKU 2019

Muistatko 2000-luvun alun sunnuntai-illat, kun tuijottelit perheesi kanssa Amazing Racea televisiosta? Jännititte, mikä pareista saapuu viimeisenä varikon punakeltaiselle matolle. Seurasitte innolla kilpailijoiden suoriutumista mitä vaikeammista ja hauskemmista tehtävistä sekä kiperistä vihjeistä. Haaveilitko itsekin osallistuvasi kyseiseen kilpailuun ystäväsi kanssa? Nyt se on mahdollista! Nimittäin TRILOGIAN kolmas osa, jymymenestykseksi kasvanut Amazing Race Turku on jälleen täällä. Näitä karkeloita et halua missata!

Lex, TuKY ja TLKS yhdessä rantauttavat tämän jännittävän spektaakkelin Turkuun keskiviikkona 24.4. Ideana kisailussa on alkuperäisen TV-sarjan mukaisesti suunnistaa ryhmissä ympäri keväistä Turkua rasteilta saatujen vihjeiden avulla maaliin. Amazing Race sekä sen jatkot toimivat myös TRILOGIA -bilesarjan kolmantena ja viimeisenä osana, joten luonnollisesti tapahtumasta saat TRILOGIAN haalarimerkkikokonaisuuden viimeisen osan itsellesi. Pyhä Kolminaisuus on täytetty!

Suuren osallistujamäärän vuoksi lähtöjä on jälleen kaksi, kello 16:00 ja 17:00. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita kumpaan lähtöön haluat. Huomioithan, että Puolalanpuistoon tulisi saapua puoli tuntia ennen lähtöä.
Poikkitieteellisyyttä vaalien tarkoituksena on ilmoittautua mukaan kaverin kanssa ja lopulliset tiimit muodostetaan sotkemalla parit siten, että nelihenkisen tiimin muodostaa kaksi paria keskenään eri tieteenalajärjestöistä. Saat siis tukea ja turvaa ystävästäsi, mutta mukaan liittyy myös uusia tuttavuuksia. Onko seurauksena the dream team vai koetaanko draamaa jo alkumetreillä?

Ilmoittautumisen yhteydessä voit määrittää osallistutteko kisaan kultamitalin kiilto silmissä hikipanta otsalla, vai rennommalla otteella hupailun vuoksi. Voit siis määrittää ilmoittautuessasi toivomuksen haluatteko höntsä- vai kilpailuhenkisen parin, kaikki kuitenkin kisaavat samassa sarjassa. Näin tiimien muodostuksessakin löydetään pareille täydelliset matchit. Koko kilpailun nopeimmat tiimit palkitaan ikuisen kunnian lisäksi huokein palkinnoin!

Tapahtuman TuKYn kiintiön lipunmyynti tapahtuu TuKYn vappulipunmyynnin yhteydessä 9.4. Lex:in ja TLKS:n liput myydään myöhemmin julkaistavan erillisen lyytilinkin kautta omissa kiintiöissään. Tapahtumaan ilmoittaudutaan pareittain ja parin hinta on 16e. Paripaikkoja on 46 jokaista ainejärjestöä kohti.

Facebook

Sauna, hot tubs, karaoke and Mölkky – sounds like a traditional Finnish Midsummer! Or…wait a minute?! Isn´t it only spring time and Wappu soon?

The two most Finnish celebrations of all time got mixed up, but definitely not by accident! This Wappu, CIA-TuKY is taking a head start to Midsummer as 58 days to Midsummer leads us to Parkki on 25.4. for the great time of midnight sun, summer sweethearts and skinny dipping.
Come craft some Midsummer magic, make flower crowns and roll on the verdant grass of the backyard at Parkki. The grill will be serving the partiers some sausage and other traditional yummies of Midsummer, as the sauna and hot tub give us some summerly warmth and karaoke provides beautiful background music.

In addition to partying, you can also compete in Mölkky and karaoke for example, since the best will be rewarded!

The ticket for this sunny event will cost only 3€, and info on the ticket sale will follow.

Facebook

WHAT? 58 days to Midsummer!

WHERE? Parkki (Parkinkatu 6)

WHEN? 25.4. at 16.00

HOW MUCH? ONLY 3€

WHAT TO WEAR? Overalls + Midsummer flowers, sunglasses and summerly mind

WHAT ELSE? Those really thirsty; please also bring your own drinks

MITÄ? MayDay Mayhem 2019 – Opiskelijativoli

MISSÄ? Kupittaanpuisto / Apollo Nightclub

MILLOIN? 26.4.2019 klo 19.00-04.30

MITÄ MAKSAA? 15€ (sisältää tivolin, bussikyydin jatkoille, jatkot ja haalarimerkin)

MAYDAY MAYDAY, lähestytään Turkua!

Siitä on vuosi kun Rocky nähtiin viimeksi viihdyttämässä haalarikansaa. Onneksi odotus on ohi, sillä vapun ikimuistoisin ja ehdottomasti vauhdikkain rieha MayDay Mayhem rantautuu jälleen Turkuun! Rocky on suunnitellut juhlijoiden päänmenoksi ennennäkemättömän tivoli-illan sekä jatkot, joilla reivataan läpi yön!

Poikkitieteellinen MayDay Mayhem -opiskelijativoli järjestetään Kupittaalla perjantaina 26.4. yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa. Sisäänpääsymaksulla opiskelijat pääsevät kiertämään tivolilaitteita vapaasti klo 19.00-23.00 välillä. Tivolialueelle pääsevät vain lipun ostaneet. MayDay Mayhemin jatkot tanssitaan tänä vuonna Apollo Nightclubissa, jonne juhlijoille on varattu bussikuljetukset suoraan tivolista!

Yleinen lipunmyynti MayDay Mayhemiin aukeaa Lyytiin tiistaina 16.4. klo 12:00. Lipunmyyntilinkki julkaistaan tapahtumassa lähempänä lipunmyyntiä. Lipun hinta on 15€ ja se sisältää tivolin, kuljetukset jatkoille, jatkot, haalarimerkin sekä tietenkin unohtumattoman illan mitä parhaimmassa seurassa!

Klikkaa itsesi osallistujaksi MayDay Mayhem -opiskelijativolin facebook -tapahtumaan ja pistä seurantaan myös Rocky Mayhem -sivu niin et jää paitsi huikeista kisoista sekä muista häppeningeistä! Tätä vapun kirkkainta tapahtumahelmeä ei voi jättää väliin! Nähdään siis MayDay Mayhemin kieputuksissa 26.4.2019

Facebook

NESU-TuKY: Satumaa-vappusitsit

Satumaahan kylteri jo moni tietä kysyy
Sinne saattaa löytää kun vaan Montun baariin eksyy
Katson jallutähteä ja tyhjää pullon pohjaa
Satumaasta etsittävä on mun vappujuhlaa

Satumaa on muutakin kuin tarinaa ja unta
Satumaa on vappuviikon märkä valtakunta
Eikä sinne matka silloin kovin kauan kestä
Vapun riemu kylteriltä löytyy sydämestä

Päivä pitenee, vappu lähestyy ja satumaan eliöt virkoavat vähitellen talviunilta. Yksisarviset kirmaavat käytävillä, lohikäärmeet hönkivät viinanhuuruisia henkäyksiä ja keijukaiset laulavat Helan går. Satumaan portit aukeavat vapun kunniaksi koko kylterikansalle, valmistaudu siis vuoden tarunhohtoisimpaan seikkailuun ja kaiva taikasauvat valmiiksi.

NESU-TuKY kutsuu sinut satumaiseen Monttuun juhlimaan vappusitsejä lauantaina 27.4. Monttu on anniskelualuetta, joten omat pullot tulee tällä kertaa jättää kotiin. Baari kuitenkin palvelee kaikkia janoisia taruolentoja taukojen aikana. Haalarit ovat luonnollisesti vappuviikkojen ykkösvetimet, mutta huomioithan että jatkoille mentäessä ne tulee vaihtaa tai jättää narikkaan.

Olit sitten tarunhohtoinen yksisarvinen tai veikeä menninkäinen, suuntaa kanssamme Monttuun avaamaan satumaan portit!

Facebook

MITÄ? Satumaa-vappusitsit

MISSÄ? Montussa

MILLOIN? Lauantaina 27.4. klo 18

MITÄ MAKSAA? 17e

MITÄ PÄÄLLE? Satumaa

JATKOT? Apollo Night Club

MITÄ? Comedy Night

MISSÄ? Montussa

MILLOIN? Sunnuntaina 28.4. klo 18.00 alkaen

MITÄ MAKSAA? Vain 5 euroa

*This event is held in Finnish*

Jo legendaksi muodostunut vappuviikon viihdyttäjä on täällä taas! Turun KY:n Vappuviikko saa arvoistaan jatkoa, kun sunnuntaina 28. huhtikuuta kyltereiden naurulihaksia hivellään stand up -komiikan parhaimmalla repertuaarilla. Tänä vuonna Comedy Night saa tähtivieraakseen stand up -koomikko Iikka Kiven.

Iikka Kiven lisäksi estradille nousevat myös joukko muita naurulihaksia koettelevia koomikoita. Stand upin lisäksi Bar Monttu on tarjoamassa janoisille suunkostuketta ja saattaahan sitä baarimikoltakin vitsi irrota. Ovet Monttuun aukeavat kello 18.00. Varmista itsellesi lippu tapahtumaan, jota et halua missata!

Lipunmyynti tapahtumaan on TuKYn yleisen vappulipunmyynnin kautta 9.4.2019.

Facebook

Odotatko vappuaattoa kuin kuuta nousevaa? Tuntuuko luennoilla siltä, että ajatuksesi harhailevat jatkuvasti vapunvieton pariin? Tule vappuaaton aattona hengähtämään hetkeksi ennen opiskeluvuoden kohokohtaa ja keräämään voimia tulevaan koitokseen yhdessä muiden kuntalaisten kanssa.

Bar Montun After Workin yhteydessä järjestettävässä Vappuvisassa nautit siman kanssa munkin jos toisenkin, sekä pääset testaamaan, riittääkö tietopankkisi muita vastaan tässä jo toista kertaa järjestettävässä pubivisassa. Luvassa on kimurantteja kysymyksiä, hyvää seuraa sekä tietenkin simaa ja munkkeja!

Montun baari aukeaa klo 15.00 ja visailu starttaa klo 16.00. Vappuvisa on maksuton kaikille osallistujille ja voittajille on luvassa Suomen Ekonomien tarjoamia hulppeita palkintoja. Kuka kruunataan kuntalaisten viisaimmaksi? Se ratkeaa 29.4.!

Facebook

MITÄ? Vappuvisa & Afterwork

MISSÄ? Bar Monttu

MILLOIN? 29.4. klo 16 (Baari auki klo 15 alkaen)

MITÄ? Sikawappu

MISSÄ? Parkki ja Monttu

MILLOIN? 30.4. klo 16 alkaen

MITÄ MAKSAA? 8e

Oli se sitten ruokavaliosi, käytöksesi tai röhkiminen naurussasi, jokainen meistä on pohjimmiltaan hieman sika. Tai edes pikkupossu.

Jo lapsina meille uskoteltiin laulun muodossa, että “Porsaita äidin oomme kaikki”.
Tästä eteenpäin elämämme lähti kehittymään kohti sikamaisuutta lapsuuden mutaleikeistä aamuyön örvellyksiin. Nykyään tietynlaista sikailua mahtuu enemmän tai vähemmän lähes joka päivään. Yhden sikailijan viikon kohokohtana toimii ruuantähteet, kuten edellisen päivän baarireissun jälkeen haettu jääkaapissa yön yli kylmettynyt pizza. Toinen on ehkä sikarikas ja kestitsee possuja sikalassaan viikonpäivästä huolimatta. Jotkut jakavat ystävilleen elämänohjeita kuten ”jätä se sika”. Yksi jos toinenkin eksyy välillä bilettämään useita päiviä vain huomatakseen, ettei ole edes kaljaroiskeista täyttynyttä paitaa ehtinyt vaihtamaan. Loput tyytyvät ehkä sikailemaan liikenteessä. Se, mikä meitä haalarikansalaisia yhdistää on, että meiltä (lähes) kaikki tämä sallitaan.

Vapun ero normaaliin arkeen on siinä, että Sikawapun koittaessa hyvin monien kohdalla sikailua on kestänyt enemmän tai vähemmän jo ainakin viikon ajan. Toisille Sikawappu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästää sisäinen sikansa irti, ja nauttia Parkin sekä Montun antimista täysin saparoin. Yhtä kaikki, tämä tapahtuma tarjoaa jokaiselle, karvoihin katsomatta, tilaisuuden juhlistaa vappua parhaalla mahdollisella tavalla. Molemmat juhlatilat ovat varusteltu hulppeasti, ja viihdykettä on tuttuun tapaan luvassa riittävästi joka porsaalle.

Nyt, kun varmasti jokainen lukija on vakuutettu siitä, kuinka sikamaisia kaikki olemme, ja kuinka Sikawappu tarjoaa aivan ainutkertaisen tilaisuuden sikailla antaumuksella, herää lähinnä kysymys; miksi kukaan ei haluisi ottaa osaa tähän spektaakkeliin? Emme ainakaan keksi muita syitä kuin sen, että lippuja näihin karkeloihin on myynnissä vain rajoitettu määrä. Lipunmyynnistä ilmoitetaankin tarkemmin myöhemmin, eli olethan valmiina sen koittaessa!

Kopistele siis sorkillasi Parkille 30.4. klo 16 alkaen todistamaan vappujuhlallisuuksien huipentumaa. Parkilta siirrymme sikahauskoille jatkoille Monttuun. Parkilla omat kurkunkostukkeet ovat hyvinkin suotavia, kunhan huomioitte sen, että Monttuun niitä ei saa tuoda. Siirrymme jatkojen jälkeen tietenkin vielä takaisin Parkille bilettämään niin pitkäksi aikaa, kuin kisakunto riittää.

Kyllä vappu porsaan kuin porsaan parkille ajaa, se on taattu.

Facebook

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, eikä vappu ole poikkeus. Pian päästään siis viettämään perinteistä Vappupiknikkiä yhdessä Turun KY:n ja Merkantila Klubbenin kanssa! Kaiva arskat naftaliinista, kääri itsesi serpentiiniin, hyppää haalareihisi ja tule nauttimaan Suomen keväästä ja ihmisen parhaasta ajasta Vartiovuorelle keskiviikkona 1. toukokuuta.

Piknikillä on joitain tarjoiluja, mutta suosittelemme kuitenkin ottamaan mukaan niin omat naposteltavat kuin virvokkeet, jotta vapun juhlinta jatkuu eheänä. Pidä ennen kaikkea huoli, että kaikki ystäväsi saapuvat paikalle, sillä kyseessä on vapun viimeinen huipentuma!

#vabueilobu

Facebook

MITÄ? Vappupiknik

MISSÄ? Vartiovuoren puistossa

MILLOIN? 1. toukokuuta, kello 10 alkaen

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

MITÄ PÄÄLLE? Haalarit + vappusälät

OTA MUKAASI Ruokaa ja juomaa piknikkiä varten