LIPUT

MayDay Mayhem 2023 -lipunmyynti koostuu tänä vuonna ryhmälipunmyynnistä sekä yleisestä lipunmyynnistä, joka toteutetaan Kide.app -sovelluksessa.

 MayDay Mayhem pidättää oikeuden muutoksiin. Ostamalla lipun hyväksyt alta löytyvät lippuehdot.

YLEINEN LIPUNMYYNTI

Yleinen lipunmyynti järjestetään tiistaina 28.3.2023 klo 12 alkaen Kide.app-sovelluksessa. TuKYn jäsenille lipunmyynti tapahtuu samana päivänä klo 14.

Lipun hinta on 17.50€ ja lippuja voi ostaa 1–10kpl / henkilö. Lipun hintaan kuuluvat sisäänpääsy opiskelijativoliin ja jatkoille sekä haalarimerkki. Jatkopaikoista ilmoitamme myöhemmin. Huomioithan, että Kide.App-sovelluksessa peritään ostajalta 0,5€ palvelumaksu oston yhteydessä.

LIPUNVAIHTO

Lipunvaihtopiste on auki tapahtuma-alueella tapahtumapäivänä klo 18-21.30. Lipunvaihtopisteellä Kide.app -sovelluksessa oleva lippusi vaihdetaan rannekkeeseen sekä haalarimerkkiin. Tivoliin sekä valitsemaasi jatkopaikkaan pääsee vain rannekkeella.

ENNAKKOLIPUNVAIHTO

Lisätietoa ennakkolipunvaihdosta tulee nettisivuillemme sekä Facebook-tapahtumaan myöhemmin!
Ennakkolipunvaihdossa Kide.app -sovelluksessa oleva lippusi vaihdetaan rannekkeeseen sekä haalarimerkkiin. Tivoliin sekä valitsemaasi jatkopaikkaan pääseen vain rannekkeella.

RYHMÄLIPUNMYYNTI

Ryhmälipunmyynti järjestetään maanantaina 27.2.2023 klo 12, tälle sivustolle ilmestyvän lomakkeen kautta. Ryhmälipunmyynti päättyy perjantaina 10.3.2023, mikäli lippuja on vielä jäljellä. Liput tullaan myymään nopeusjärjestyksessä.
Ryhmälipunmyynnissä voi ostaa 15-150 lippua.  Lippuja voivat ostaa vain Y-tunnukselliset opiskelijajärjestöt tai yhteisöt. Ostaja sitoutuu maksamaan liput ennen lippujen noutoa. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ryhmälipunmyyntiin on varattu kiintiö.

RYHMÄLIPUNMYYNTI ON LOPPUUNMYYTY!

Yhteystiedot

Lippuja koskevat kysymykset: vappu@tuky.fi
Yritysyhteistyötä koskevat kysymykset: vappu@tuky.fi
Yleiset yhteydenotot: vappu@tuky.fi

Kuvia ja tunnelmia aiemmilta vuosilta!