LIPUT

MayDay Mayhem 2020 -lipunmyynti koostuu tänä vuonna ryhmälipunmyynnistä sekä yleisestä lipunmyynnistä, joka toteutetaan Kide.app -sovelluksessa.

 MayDay Mayhem pidättää oikeuden muutoksiin. Ostamalla lipun hyväksyt alta löytyvät lippuehdot.

YLEINEN LIPUNMYYNTI

Yleinen lipunmyynti järjestetään tiistaina 8.9.2020 klo 12 alkaen Kide.app -sovelluksessa.

Lipun hinta on 16€ ja lippuja voi ostaa 1-10 kpl / henkilö. Lipunoston yhteydessä tulee myös valita jatkopaikka, joka on Aalto tai Apollo. Molemmat lipputyypit sisältävät opiskelijativolin, jatkot, haalarimerkin sekä unohtumattoman illan valojen säihkeessä ja karusellin pyörteissä!
Ostaessa lippuja Kide.app -sovelluksessa peritään ostajalta 0,4€ palvelumaksu oston yhteydessä.

LIPUNVAIHTO

Lipunvaihtopiste on auki tapahtuma-alueella tapahtumapäivänä klo 19-22.30. Lipunvaihtopisteellä Kide.app -sovelluksessa oleva lippusi vaihdetaan rannekkeeseen sekä haalarimerkkiin. Tivoliin sekä valitsemaasi jatkopaikkaan pääsee vain rannekkeella.

ENNAKKOLIPUNVAIHTO

Ennakkolipunvaihto järjestetään 15.9.2020. Lisätietoa ennakkolipunvaihdosta tulee nettisivuillemme sekä Facebook-tapahtumaan myöhemmin!
Ennakkolipunvaihdossa Kide.app -sovelluksessa oleva lippusi vaihdetaan rannekkeeseen sekä haalarimerkkiin. Tivoliin sekä valitsemaasi jatkopaikkaan pääseen vain rannekkeella.

RYHMÄLIPUNMYYNTI

Ryhmälipunmyynti järjestetään 24.8 alkaen tälle sivulle ilmaantuvan lomakkeen kautta. Ryhmälipunmyynti loppuu 2.9., mikäli lippuja riittää.  Liput myydään nopeusjärjestyksessä.
Ryhmälipunmyynnissä voi ostaa 15-150 lippua.  Lippuja voivat ostaa vain Y-tunnukselliset opiskelijajärjestöt tai yhteisöt. Ostaja sitoutuu maksamaan liput ennen lippujen noutoa. Lipuilla ei ole palautusoikeutta. Ryhmälipunmyyntiin on varattu kiintiö.

Yhteystiedot

Lippuja koskevat kysymykset: ida.miettinen@tuky.fi
Yritysyhteistyötä koskevat kysymykset: myyntipaallikko@tuky.fi
Yleiset yhteydenotot: joona.haapalainen@tuky.fi

Kuvia ja tunnelmia aiemmilta vuosilta!