TAPAHTUMA 2024

MayDay Mayhem 2024 järjestetään 23.4.2024 Turussa, Kupittaanpuistossa. Tapahtuma sisältää yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa toteutetun opiskelijativolin sekä jatkot kahdessa eri jatkopaikassa!

TIVOLI

Säihkyvä ja mieleenpainuva opiskelijativoli sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Tapahtuma-alue on kävelymatkan päässä Turun keskustasta ja alueelle on myös loistavat julkiset yhteydet.

Opiskelijativolissa pääset lipun ostamalla nauttimaan Tivoli Sariolan huikeasta laitekattauksesta sekä muiden iloisten opiskelijoiden huippuseurasta. Tapahtuma-alueella sinua palvelevat myöskin Tivoli Sariolan kioskit, joista voit ostaa itsellesi pientä purtavaa ja virvokkeita. Tapahtuma-alue ei ole anniskelualue.

Tivoli Sariolan laitteista ja oheistarjonnasta pääset lukemaan lisää Tivoli Sariolan nettisivuilta. Tule nauttimaan karusellin pyörteistä tai fiilistelemään huippuiltaa maailmanpyörään!

Tapahtuma-alueella sijaitsee myöskin lipunvaihtopiste, jossa voit vaihtaa Kide.app -sovelluksessa olevan lippusi rannekkeeseen sekä haalarimerkkiin. Pääsy tivoliin sekä jatkoille edellyttää rannekkeen.

JATKOT

Jatkopaikat julkaistaan myöhemmin

Yhteystiedot

Lippuja koskevat kysymykset: vappu@tuky.fi

Yritysyhteistyötä koskevat kysymykset: vappu@tuky.fi

Yleiset yhteydenotot: vappu@tuky.fi

Kuvia ja tunnelmia aiemmilta vuosilta!