TAPAHTUMA 2022

MayDay Mayhem 2022: Reloaded järjestetään 26.4.2022 Turussa, Kupittaanpuistossa. Tapahtuma sisältää yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa toteutetun opiskelijativolin sekä jatkot kahdessa eri jatkopaikassa!

TIVOLI
Säihkyvä ja mieleenpainuva opiskelijativoli sijaitsee Turussa, Kupittaanpuistossa. Tapahtuma-alue on kävelymatkan päässä Turun keskustasta ja alueelle on myös loistavat julkiset yhteydet.
Opiskelijativolissa pääset lipun ostamalla nauttimaan Tivoli Sariolan huikeasta laitekattauksesta sekä muiden iloisten opiskelijoiden huippuseurasta. Tapahtuma-alueella sinua palvelevat myöskin Tivoli Sariolan kioskit, joista voit ostaa itsellesi pientä purtavaa ja virvokkeita. Tapahtuma-alue ei ole anniskelualue.

Tivoli Sariolan laitteista ja oheistarjonnasta pääset lukemaan lisää Tivoli Sariolan nettisivuilta. Tule nauttimaan karusellin pyörteistä tai fiilistelemään huippuiltaa maailmanpyörään!

Tapahtuma-alueella sijaitsee myöskin lipunvaihtopiste, jossa voit vaihtaa Kide.app -sovelluksessa olevan lippusi rannekkeeseen sekä haalarimerkkiin. Pääsy tivoliin sekä jatkoille edellyttää rannekkeen.
JATKOT
Jatkot tanssitaan ja juhlitaan tänä vuonna Heidi’s Bier Barissa ja Saaristobaarissa. Jatkopaikat avaavat ovensa kello 22 ja ovat avoinna teitä varten aina kello 04.30 asti. Huomaathan, että jatkoille pääset vain ostamalla lipun Kide.app -sovelluksesta!
Yhteystiedot

Lippuja koskevat kysymykset: mohamed.abdullahi@tuky.fi
Yritysyhteistyötä koskevat kysymykset: vappu@tuky.fi
Yleiset yhteydenotot: vappu@tuky.fi

Kuvia ja tunnelmia aiemmilta vuosilta!